zondag 22 juli 2012

Mooie zomerdag

Vandaag was een prachtige dag. Even overleg met mams en de boys wat we kunnen gaan doen? Jordie wilde karten en Roy zwemmen. Gelukkig allebei indoor pfffff. Alsof we nog niet genoeg indoor activiteiten hebben gedaan met dat slechte weer de laatste maanden. Toen kwam mams met het uitstekende idee om een stukje te gaan varen. We hebben tenslotte een leuk polyester bootje op de trailer staan. Zo gezegd zo gedaan. Broodjes gesmeerd, picknickmand mee, koelbox vol en op naar de trailer helling. De boot te water gelaten en toen richting Beets gevaren. Bij Beets de hoek om en richting het Ijsselmeer.
Op dit stukje water kom je heel veel leuke plekjes tegen. Daarom zijn we onderweg aan wal gegaan om te picknicken. Lekker op de dijk in de zon. Jordie en Roy hadden allebei hun hengel meegenomen en dus werd er ook gevist.
Na ongeveer 2 uur de spulletjes weer opgeruimd en verder richting Schardam. Daar aangekomen zag ik een boel smalle aftakkingen. Ik pakte de eerste aftakking en al snel werd duidelijk dat het steeds smaller werd. Nou is dat niet zo erg maar het werd ook erg ondiep. Ik zat al met de staart van de bb motor in de bagger. Zekerheid voor alles dus toch maar omgekeerd. Achter Schardam langs gevaren en wilde toen weer richting Oudendijk. Wij kwamen meerdere bruggen tegen waaronder een spoorbrug. Wat blijkt, we kunnen er niet onder door. De spoorbrug is te laag! Omkeren maar weer en dezelfde route die we heen hadden gevaren ook maar weer terug. Dit alles mocht de pret niet drukken want het was prachtig weer en we hadden het alle 4 enorm naar onze zin. Alweer een geslaagde dag enne, ook weer prachtige visstekken gespot.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten